Turtle beach

In België is het verboden om schildpadden in de natuur uit te zetten. Daarom hebben wij Turtle Beach opgericht, een grote poel waar schildpadden in en natuurlijke omgeving kunnen leven. In de zomer kunnen ze op een strandje liggen bij mooi weer, en in de winter kunnen ze in alle rust beginnen aan hun winterslaap.

Vanaf oktober worden er geen schildpadden aangenomen. Aangezien de dieren aan hun winterslaap beginnen is het niet meer verantwoord om ze dan nog in een natuurlijke vijver uit te zetten. Vanaf het voorjaar kunnen schildpadden weer aangeboden worden.

Meer vragen? Neem dan hier contact met ons op.

Contact

Dierencentrum Waasland
Stuurstraat 55
9120 Haasdonk

03 777.34.44
Steun ons

Steun ons

Geplaatst op: 2019-02-27

Wil je graag een steentje bijdragen aan het welzijn en de verzorging van onze dieren? Bekijk hier de verschillende donatie mogelijkheden. Het is nu ook mogelijk om je kleingeld te doneren bij een van de lokale win...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.