Bijoux

Hallo iedereen mijn naam is Bijoux een gecastreerde reu Shih-Tzu van 1.5 jaar oud. Ik werd afgestaan omdat ik niet zindelijk ben. Nochtans ben ik hier in het centrum super zindelijk tot wel 8 uur. Zou het misschien met dominantie te maken hebben? Helaas kan ik het mijn verzorgers niet vertellen. Wel hebben ze gemerkt dat ik moeite heb met prikkels. Een druk gezin is dus niet weggelegd voor mij. Liever 1 of 2 volwassenen die mij alle aandacht geven. Je gaat mij wel de kans moeten geven om je te leren kennen want ik ben zeer gereserveerd naar onbekenden. Andere dieren zijn mij vreemd.

Contact

Dierencentrum Waasland
Stuurstraat 55
9120 Haasdonk

03 777.34.44
Steun ons

Steun ons

Geplaatst op: 2019-02-27

Wil je graag een steentje bijdragen aan het welzijn en de verzorging van onze dieren? Bekijk hier de verschillende donatie mogelijkheden. Het is nu ook mogelijk om je kleingeld te doneren bij een van de lokale win...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.