Brutus

Hallo iedereen mijn naam is Brutus of Bruut voor de vrienden. Ik ben een Roemeense kruising van 2 jaar oud. Ik kwam in het centrum terecht na een inbeslagname van verwaarlozing. Ik ben een bange hond en ik heb tijd nodig om iemand te leren kennen. Ik word niet herplaatst met kinderen. Heb je andere honden dan vraag ik om deze mee te brengen voor een kennismaking. Ik ben geen gemakkelijke hond en ik ben het binnenshuis leven niet gewoon. Eenmaal dat ik je ken ben ik wel een grote knuffelbeer.

Contact

Dierencentrum Waasland
Stuurstraat 55
9120 Haasdonk

03 777.34.44
Steun ons

Steun ons

Geplaatst op: 2019-02-27

Wil je graag een steentje bijdragen aan het welzijn en de verzorging van onze dieren? Bekijk hier de verschillende donatie mogelijkheden. Het is nu ook mogelijk om je kleingeld te doneren bij een van de lokale win...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.