Frits

Aangenaam ik ben Frits een reu Munsterlander van 8 jaar oud. Ik heb al een zwaar rugzakje. Ik ben zo goed als blind en ook mijn vacht heeft betere tijden gezien. Ik kwam in het centrum terecht na een inbeslagname. Ik heb altijd buiten in een kot gezeten, meer heb ik in mijn leven niet gezien. Ondanks alles ben ik sociaal naar mensen. Ik gedraag mij goed tijdens het wandelen, bij de dierenarts, tijdens het eten, spelen en knuffeltjes. Maar ik zie niet goed en als ik verschiet dan durf ik al eens een knap geven. Daarom word ik niet herplaatst bij kinderen of in een drukke omgeving. Een tuin is een must voor mij.

Contact

Dierencentrum Waasland
Stuurstraat 55
9120 Haasdonk

03 777.34.44
Steun ons

Steun ons

Geplaatst op: 2019-02-27

Wil je graag een steentje bijdragen aan het welzijn en de verzorging van onze dieren? Bekijk hier de verschillende donatie mogelijkheden. Het is nu ook mogelijk om je kleingeld te doneren bij een van de lokale win...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.