Laika

Wij worden “ The Lady’s” genoemd in het centrum. Zara is geboren op 30.08.2011 en ik Laika op 8.04.2010.
We zoeken nog een fijne thuis apart of samen maar dat zal een utopie zijn. We zijn lief anders waren we niet zolang bij ons baasje geweest. Toen hij niet meer voor ons kon zorgen, riep hij de hulp van andere in om met ons te gaan wandelen. Helaas is ons baasje overleden en zijn wij daarom nu op zoek naar een nieuwe thuis. Wij zijn zindelijk en maken niks stuk. Wij zijn de beste vrienden en spelen ook graag samen.
 
Na het afscheid nemen van de oprichtster van Wase Dierenbescherming , Juf. Steemans, hebben wij ook vandaag helaas afscheid moeten nemen van één van onze Lady's. Zara is deze namiddag na een korte maar hevige ziekte overleden in het bijzijn van Laika en haar verzorgers. Zara het was fijn om je bij ons te mogen hebben. Jij bent nu terug bij Uw baasje. Wij beloven jou dat wij goed voor Laika zullen blijven zorgen.
 

Contact

Dierencentrum Waasland
Stuurstraat 55
9120 Haasdonk

03 777.34.44
Steun ons

Steun ons

Geplaatst op: 2019-02-27

Wil je graag een steentje bijdragen aan het welzijn en de verzorging van onze dieren? Bekijk hier de verschillende donatie mogelijkheden. Het is nu ook mogelijk om je kleingeld te doneren bij een van de lokale win...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.