Max

Hallo iedereen mijn naam is Max en ik ben een reu Mechelse Herder van 1.5 jaar oud. Ze hebben mij helaas afgestaan omdat ik steeds probeer uit te breken. Ik leefde bij mijn eerste baasje op een appartement maar ik wens voor mijn nieuwe thuis wel een tuin waar ik al eens in kan ravotten.
Helaas heb ik een aangeboren misvorming aan mijn poten. Dit houd mij echter niet tegen om te spelen, wandelen of zwemmen. Kinderen, katten of soortgenoten zijn niet aan mij besteedt. Ik heb een thuis voor mij alleen nodig waar ik kan wennen aan mijn mensen.
Mijn sterkte punten:
* Ik kan een paar uurtjes alleen binnen blijven
* Ik ben zindelijk
* Ik moet nog veel leren maar ik ken mijn basiscommando's
 

 

Contact

Dierencentrum Waasland
Stuurstraat 55
9120 Haasdonk

03 777.34.44
Steun ons

Steun ons

Geplaatst op: 2019-02-27

Wil je graag een steentje bijdragen aan het welzijn en de verzorging van onze dieren? Bekijk hier de verschillende donatie mogelijkheden. Het is nu ook mogelijk om je kleingeld te doneren bij een van de lokale win...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.