Max

Naam: Max

Geslacht: reu

Geboortedatum: 15/05/2019

Ras: Mechelse Herder

Kindvriendelijk: nee

Omgang met andere honden: moeilijk

Omgang met andere dieren: moeilijk

Zindelijk: ja

Alleen thuis blijven: goed, maakt niks stuk

Ontsnappingsdrang: ja

Tuin vereist: ja

Max werd binnen gebracht omdat hij steeds probeerde uit te breken. Nochtans blijft hij hier bij ons steeds mooi buiten zitten overdag. Max is een echte waakhond en houd niet van onbekenden. Hij is zeer beschermend naar zijn baas. Wandelingen op drukke plaatsen of terrasjes,… zijn dus niet voor hem weggelegd. Wij zoeken voor hem een thuis zonder te veel prikkels.

Max heeft een aangeboren misvorming aan zijn poten. Dit weerhoud hem er echter niet van om te spelen, wandelen of zwemmen.

 

Contact

Dierencentrum Waasland
Stuurstraat 55
9120 Haasdonk

03 777.34.44
Steun ons

Steun ons

Geplaatst op: 2019-02-27

Wil je graag een steentje bijdragen aan het welzijn en de verzorging van onze dieren? Bekijk hier de verschillende donatie mogelijkheden. Het is nu ook mogelijk om je kleingeld te doneren bij een van de lokale win...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.