Nala

Naam: Nala

Geslacht: teef

Geboortedatum: 30/03/2016

Ras: Kaukasische Herder

Kindvriendelijk: nee

Omgang met andere honden: op de ene hond reageert ze beter als de andere, dit kan getest worden in het centrum

Omgang met andere dieren: onbekend

Zindelijk: ja

Alleen thuis blijven: goed, maakt niks stuk

Ontsnappingsdrang: tuin moet minstens 1.80m hoog afgemaakt zijn

Tuin vereist: ja

Nala kwam in het centrum terecht na een inbeslagname van verwaarlozing. Nala schrikt graag onbekenden af, daarom dat haar eerste kennismaking altijd met een grom zal zijn. Nochtans heeft ze een hart van goud, knuffelt ze graag met haar mensen en vertoeft ze het liefst in gezelschap. Mensen die ze kent mogen alles met haar doen. Omwille van veiligheid word zijn niet met kinderen herplaatst. Ook word er voor haar een thuis gezocht met niet teveel prikkels en onbekenden. Op eigen domein is zij de perfecte waakhond.

Contact

Dierencentrum Waasland
Stuurstraat 55
9120 Haasdonk

03 777.34.44
Steun ons

Steun ons

Geplaatst op: 2019-02-27

Wil je graag een steentje bijdragen aan het welzijn en de verzorging van onze dieren? Bekijk hier de verschillende donatie mogelijkheden. Het is nu ook mogelijk om je kleingeld te doneren bij een van de lokale win...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.