Sam

Hallo iedereen ik ben Sam, een reu Duitse Herder geboren op 01/04/2017. Ik werd verloren binnengebracht in het centrum. Ik had een serieuze hoofdwonde en een slecht verzorgde vacht. Mijn eigenaar heeft zich nooit gemeld en daarom ben ik nu op zoek naar een nieuwe thuis. Mijn verzorgers hebben mij leren kennen als een enthousiaste, lieve, knuffelige hond met de nodige energie. Ik ben zindelijk en maak niks stuk. Ik ben geen ontsnapper en in het centrum reageer ik goed op andere honden.
Tuin is vereist.
 

Contact

Dierencentrum Waasland
Stuurstraat 55
9120 Haasdonk

03 777.34.44
Steun ons

Steun ons

Geplaatst op: 2019-02-27

Wil je graag een steentje bijdragen aan het welzijn en de verzorging van onze dieren? Bekijk hier de verschillende donatie mogelijkheden. Het is nu ook mogelijk om je kleingeld te doneren bij een van de lokale win...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.