Toto

Naam: Toto

Geslacht: reu

Geboortedatum: 19/09/2019

Ras: canis vulgaris

Kindvriendelijk: nee

Omgang met andere honden: goed, maar Toto heeft schrik van drukke/opdringerige honden, kan getest worden in ons centrum

Omgang met andere dieren: goed, Toto heeft in het verleden met 2 katten samen geleefd

Zindelijk: ja

Alleen thuis blijven: goed

Ontsnappingsdrang: nee

Toto komt oorspronkelijk uit Roemenië, werd herplaatst en nadien afgestaan omdat hij slecht reageert op onbekenden. Toto is een bange hond. Hij voelt zich volledig goed bij zijn verzorgers, in zijn mand, op zijn buitenweide maar wanneer er afgeweken word van deze gewoontes raakt hij in paniek. Onbekenden maken hem zeer onzeker en angstig. Om hem te leren kennen is dus zeer veel geduld en ervaring nodig. Eenmaal hij je kent is hij een spring-in-het-veld, geef hij kusjes, steelt hij koekjes en voelt hij zich volledig in zijn nopjes. Toto zoekt een thuis met zo weinig mogelijk prikkels. Ook wandelen op straat is moeilijk en dient hij dubbel aangelijnd te worden.

Contact

Dierencentrum Waasland
Stuurstraat 55
9120 Haasdonk

03 777.34.44
Steun ons

Steun ons

Geplaatst op: 2019-02-27

Wil je graag een steentje bijdragen aan het welzijn en de verzorging van onze dieren? Bekijk hier de verschillende donatie mogelijkheden. Het is nu ook mogelijk om je kleingeld te doneren bij een van de lokale win...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.