Dierenpension

Ben je op zoek naar een tijdelijke opvang voor je huisdier? Dierencentrum Waasland heeft zowel een honden, katten - als paardenpension zodat je viervoeter een prettig verblijf heeft en de juiste verzorging krijgt! 

 • Hondenpension

  Het hondenpension heeft zowel een dagopvang voor honden als ook een tijdelijke opvang voor wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent.

  De honden krijgen bij ons een ruime box met ventilatiesysteem en automatisch drinkbak. Er zijn zomer- en (verwarmde) winterverblijven. Door ons zeer strenge hygiënebeleid zijn alle verblijven voor 99% ziektevrij. Daarnaast worden de honden verzorgd en uitgelaten door onze vaste verzorgers. Ook zijn er verschillende ruime speelweiden waar de hond zich lekker kan uitleven.

  De dagprijs voor 1 hond is €18 , voor 2 honden samen in een verblijf €30 (eten van Hill's inbegrepen)

  U KRIJGT EEN FOUTMELDING BIJ HET INVULLEN VAN HET RESERVATIEFORMULIER, HIER WORD MOMENTEEL AAN GEWERKT. WANNEER U HET RESERVATIEFORMULIER INVULT KRIJGEN WIJ DEZE WEL AAN. NEEM GERUST MET ONS CONTACT OP INDIEN U NIET ZEKER BENT DAT DE RESERVATIE IN ORDE IS 03/777.34.44

  Vul hier ons reservatie formulier in:

  • Persoonlijke gegevens eigenaar

  • Gegevens dier(en)

  • Duur van het verblijf

  • * velden zijn verplicht.

 • Paardenpension

  Het paardenpension is geschikt voor iedereen die zelf geen ruimte heeft voor een paard. In een mooie groene omgeving kan je paard tot rust komen. In het pension wordt het paard netjes verzorgt en buiten gezet.

  Onze accommodatie is inclusief:

    Zeer ruime boxen
    Paddockx
    Longeercirkel
    Carousel
    Springpiste
    Zadelkamer

  Kosten Paardenpension

  Volpension incl. voeding en stalbedekking   €300 per maand

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. BRENGEN EN/OF AFHALEN
 
Maandag tot Zaterdag van 10.00u  tot 17u30
 
Zon- en feestdagen gesloten voor het publiek.
 
2. SOCIAAL GEDRAG
 
Het dier moet rustig en sociaal zijn van gedrag naar mens en dier.
 
3. GEZONDHEID VAN HET DIER
 
Bij het brengen van het dier dient het dierenartsboekje te worden afgeleverd.  Dit blijft in bezit van het pension tot afhaling van het dier. 

De hond moet ingeënt zijn tegen: 

• Jaarlijkse vaccinatie: carré (hondenziekte), hepatitis (geelzucht), leptospirose (rattenziekte) en parvo (kattenziekte) 

• De inenting voor kennelhoest (deze moet minstens 14 dagen op voorhand gegeven zijn)
 
• Wij vragen steeds het dier te ontwormen en ontvlooien (liefst 3 dagen op voorhand)

De kat moet ingeënt zijn tegen: 

• Jaarlijkse vaccinatie: panleucopenie (kattenziekte), rhinotracheitis (niesziekte) en leucose (leukemie virus).

• De inenting voor chlamydia is niet verplicht maar word aangeraden
 
• Wij vragen steeds het dier te ontwormen en ontvlooien (liefst 3 dagen op voorhand)


De vaccinaties mogen niet langer dan 12 maanden geleden zijn en niet verlopen tijdens het verblijf.
 
Bij eventuele ziekte of dergelijke zal de dierenarts van het pension geraadpleegd worden. Alle medische kosten, erelonen, en speciale kosten in het belang van het dier zijn ontegensprekelijk ten laste van de eigenaar.
 
4. VERZEKERING
 
Bij ongeval hetzij mens of dier, ziekte, overlijden, diefstal, brand, weglopen of zwangerschap van de hond kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden.  Elke eigenaar wordt verondersteld zijn dier verzekerd te hebben tegen derden.
 
5. BETALING
 
Het te betalen bedrag is steeds het volledige aantal gereserveerde dagen. Bij het brengen van uw dier dient het volledige bedrag betaald te worden. De dag van binnen brengen en de dag van afhalen in het pension is inbegrepen. Bij vroegtijdig afhalen wordt er geen geld terug betaald, noch gereserveerde dagen in mindering gebracht.  GEEN BANCONTACT AANWEZIG.
 
6. ANNULEREN
 
Er wordt enkel een terugbetaling gedaan, indien u viervoeter overlijdt en u ons een attest van de dierenarts bezorgd.
 
7. PRIJS PER DAG TELKENS PER ÉÉN VERBLIJF
 
1 hond = € 18      2 honden= € 30    3 honden = € 42
 
In de prijs is voorzien de dagelijkse voeding en verzorging van het dier. Wenst u toch zelf eten mee te brengen kan dit uiteraard maar de dagprijs blijft ongewijzigd.
 
Bij betwisting is de rechtbank van Dendermonde hiervoor bevoegd.

Contact

Dierencentrum Waasland
Stuurstraat 55
9120 Haasdonk

03 777.34.44
Steun ons

Steun ons

Geplaatst op: 2019-02-27

Wil je graag een steentje bijdragen aan het welzijn en de verzorging van onze dieren? Bekijk hier de verschillende donatie mogelijkheden. Het is nu ook mogelijk om je kleingeld te doneren bij een van de lokale win...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.